Lediga dagar, Mysbyxor och Viiin!!!

Mmmm, lediga igen....ÄLSKAR att vara ledig. Fy f-n vad mycket man jobbar. När det egentligen borde varit tvärtom...lite jobb, mycket familjetid!!! Mysbyxor halva dan, baka bröd, spela spel, laga goood mat, se en film, tvätta lite, umgås med goda vänner och bara vara tillsammans!
Det nya härhemma är att Daddy J numera är den stora idolen och det ska lekas Star Wars och Indiana Jones! Försökte vara Indiana Jones-stand in igår när Daddy J inte hade tid....men det var inte så lyckat. Lillemannen la huvudet på sne och sa -"Mamma, det är bara pappa som kan detta"!





Igår bjöd vi hem kusinerna med föräldrar helt apropå. Go mat och massor av vin! Slurp, jag gillar verkligen vin...skulle nog kunna dricka det varje dag. Har unnat mig några glas idag också!! Mmmm, blir så varm och härligt trött av det!

Nu är det snart natti. Ska få äran att köra fylletaxi heeeela helgens nätter, så det är bra tt komma lite senare i säng ikväll och hoppas på lite sovmorogn imorgon. Förresten, sa jag att lillemannen vaknade tjugo över tio i morse....

puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback