Långhårig, Goda Vänner och VIIIIN!!!

Nu är vi tillbaks efter en härlig helg i H-dynge igen. Mysbyxorna på när man kommer dit och av och ner i tvättsäcken nu när vi kommit hem. Häääärligt och VÄLBEHÖVLIGT!!!
Skulla jobbat i fredags natt, men bytte med en arbetskamrat som skulle jobba på tisdagen dag istället. På det viset blev jag leeeedig den räliga fredag natten! Jippiiiiiie!

Mysch har det varit på hög nivå. God mat som vanligt och även gott vin...och MYCKET vin! Slurp slurp!! Tigerräkor och oxstek och kalops och rökt lax...mmmm.... Synd bara att lille herr Bus nuförtiden inte äter någonting överhuvudtaget, utan verkar leva på kärlek och mango-proviva! Han är bara för tradig med maten för tillfället. Bra tips emottages gärna. Och kom inte med nåt sånt att om han bara är tillräckligt hungrig så äter han. Nä, då blir han istället så trotsig att hans mamma och pappa blir TOOOOOOSIGA!!!

I lördags bjöd vi hem oss till goda vänner en liten bit från där fafa och W bor. Där blev det mycket goa skratt och en härlig lunch (som varade till 20.00). Såklart glömde vi kameran så några bilder får ni inte se från detta.

Däremot ska ni få se bilder från allt annat mys vi har sysslat med. Min stora fråga för dagen är: Tycker ni att fafa behöver klippa sig???







Och mera mys i alla varianter:



















Härligt, härligt! Nu ska det hoppas ner i loppelådan en stund till eftersom jag jobbar inatt!
Kram på er och ha en härlig måndag!

Kommentarer
Postat av: fafa

Här blir så lugnt,tyst o litta ensamt så fort familjen Bus lämnat byn... Saknar er redan! Hemmesdynge.

Obs. Fafa klippt sej o putsat tännerna i storstan Mö idag. jag e rätt lik J.Depp!!!

2011-01-17 @ 16:04:01
Postat av: [email protected]

Hmmm, undrar om den där katten inte också har smakat av vinet och kanske prinsen mat som föräldrarna förtvivlat velat ha i honom.

Tips 1. Har faktiskt pratat med en läkare om just detta problem med barn som inte äter.

Jag hade både Danne och Johannes som åt som bara den när de skulle upp en storlek i kläder och sedan obefintligt däremellan. Läkaren sa, barn äter så mycket som de vill. Ibland tänker föräldrarna dock inte på att de fick en liten banan där och ett litet kex där och precis innan maten var lilleman törstig så han fick ett glas vatten eller mjölk. Allt detta är tillräckligt för att inte känna hunger. Och är det inte dags för ny storlek så äts det inte. Kolla vikten med jämna mellanrum. Går han upp som han ska så är det ingen fara.

Det blev långt det här.

Mysig blogg och fina bilder.

Kram

Milott

2011-01-17 @ 16:51:33
Postat av: Momo

Så härligt ni haft det!

2011-01-17 @ 18:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback