LEGOLANDET, Husvagnssemester och Sypermysigt!!!

Legolandet, kallas det av lilleman! Ja, man kan ju hålla med, det är verkligen ett helt annat land. Åkte förra tisdagen efter jobb. DÅ hade goa familjen vi skulle bo med redan tjuvstartat och fanns på plats på campingen med sin husvagn vid vår ankomst. Mysigt med en liten bilresa genom Danmark också. Öresundsbron, Stora Bält, Lilla Bält och fiint väder. Ett litet stopp på en vägkrog för en god kvällsmiddag!







Lilleman hade inte träffat sin egen favvo-flicka på flera veckor nu i sommar så ni ska bara veta vilket kärt återseende det var. Att de två busungarna dessutom skulle bo i en husvagn tillsammans var väl typ nästan bara för mycket och det blev en seeen kväll innan de "däckade" helt utmattade i varsin säng!





Dagen efter var det upp i hyffsad tid som gällde, inköp av lite gott nybakat bröd i supermarketen och sen bar det i väg till legoland. Campingen låg ett stenkast därifrån vilket var superskönt!!







Väl inna var det typ galet med folk, men på nåt sätt känes det inte speciellt jobbigt. Det märktes tydligt att de var vana att hantera många människor på samma gång. Lååånga köer till karuseller och upplevelser, men det gick ändå väldans fort för det mesta!!

Coooola Mini-land!!



Star Wars...(behöver jag säga mer...)





Cooooola LEGO-Atlantis











Lunch-dags!!!





Indian lägret!!!




Guldvaskning!!!











Piratbåtarna (för er som inte varit där vill jag berätta att alla figurer är lika stora som i verkligheten)











Vattenkanonerna!!! Hmmm, man skulle kunna säga att man blev lite blöt på köpet, men roligt var det...









Efter detta passade det ju bra att ta av de blöta kläderna och bada loss lite i badlandet!!!





VÅRA SKATTER!!!



Fiiika-dags med Sötnötarna!!!









Tuffingarna!!!



Brandbilsdags!! Och, Jo, även barnen är med...men dom sitter ner och styr så dom syns inte!







Daddy J träffade en annan...han är kvar än...



Ture-Turist!



Gick inte från legoland förren de stängde, stoppade fiskpinnar och pasta i barnen och sen blev det sen-grillning för oss!!! Slurp blev det och trööööt var man efter en galen dag!!!







Kaptenerna



Dagen efter hanns det med lite bus innan det var dags att packa ihop. Tog en runda inom BILKA för lite dansk shopping på vägen hem!! En superduper härlig resa blev det i alla fall, glad och buuuusiga barn som var duktiga mest hela tiden!!!





Hoppas ni njutit lite av våra bilder och kanske blivit lite sugna på en resa till legoland. Kan verkligen rekommendera det till alla med barn!!!

Nu är det The killng på Tv och vila fingrarna som gäller!    Puss o kramis!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback