Lasagne, Stök och Mitt i vardagen!!!

Har tänkt en del på vad som är det bästa jag vet...Jag tror att jag har kommit på att jag trivs allra, allra bäst med att vara MITT i vardagen!!! Alltså har jag inga sådana där utflippade tankar på allt galet som måste hända, utan jag trivs allra bäst när vardagen rullar på! 
Mysiga middagar med goa vänner, ungar som skriker lite väl högt så mammorna och papporna på middagen måste prata JÄTTEhögt för att få en syl i vädret, utspilld grädde på golvet, någon som ropar "Fäääärdig" från toan med dörren öppen mitt i maten, känslan av stolthet när klockan är 22 på kvällen och vi läser saga alldeles för sent och lilleman plötsligt förstår hemligheten bakom vårt sätt att räkna och räknar till 100 även om han borde sova för längesen, att efter sagan komma upp och inse att favvo Daddy J har tagit hand om all disk. Att få snusa lillemannen på kinden när han somnat och jag går in för att släcka lampan...osv...
Det fortsätter och fortsätter...har liksom insett att det är just DETTA man saknar när man är ifrån varann, om nån blir sjuk eller nåt annat hemskt händer. Hur underbart det än är att resa och uppleva världen så är det inte det viktigaste i grund och botten...trygghet och lycka för mig är i alla fall att ha en härlig VARDAG!!!

Idag har alltså goa vänner varit här och vi bjöd på lasagne och små kladdkakor med grädde och färska jordgubbar till dessert!

Nu är det natti och imorgon händer det faktiskt en rätt kul grej. Kommer vara lite hemlig om det ett tag till, men lovar att berätta om det blir vad jag tror att det blir!

Många kramar till er från vardagliga mig!

Kommentarer
Postat av: Fafa

Skönt att du (ni) o "Lifeofnettan" finns till !

2011-08-22 @ 23:17:06
Postat av: MamaM

håller helt med dig, vardagen är bäst! Jag kan snusa så mycket på Ebba, vaken som sovandes, att hon numera tror att jag är en hund, haha! Finns inget bättre än att vara lycklig i sin vardag!

Många kramar till dig!

2011-08-23 @ 11:40:33
Postat av: Momo

Vardagen är också fin om man tar vara på den!

2011-08-23 @ 19:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback