Härliga helg, Bilder och Våren är hos oss!!!

Tänk att denna helgen redan är slut. Det bästa är att vi ska få en ny helg om bara två dagar. Jobbar ju nästa helg, så då får man vara ledig innan. Ska till fafa o Viwan i H-dynge och re la la laxa....!!! Tjohooo...

I fredags blev det hastigt och lustigt så att en go arbetskompis J kom hit på kvällen för "lite vin"...hmmm vet inte hur det blev med den saken, boxen är nämligen tom och mig veterligen var den bara nyöppnad...jaja jag förstår det då inte!!! Det blev i alla fall en sjuuuukt rolig kväll. Ni vet när det blir sådär opretantiöst och man pladdrar och skrattar och tiden bara rinner iväg! Vi skrattade i alla fall konstant fram till klockan tre och sen cyklade J hem, han tog en genväg via våra buskar som står utanför....genvägar blir ofta senvägar har jag hört....hmmm, nog pratat om detta! What happens in Limhamn...stays in Limhamn...men nä J, jag har inte hittat dina brillor i busken!!! Hahahaha!!!



Annars har helgen bjudit på badbus på Vanningen med bästa kompisen P och hans lillebror, god middag efteråt hos dom och idag har det putsats fönster, vi har varit på tippen och sen handlat massor av fiiina blommor för NU är våren här! Balkongen är nämligen vårstylad och superstädad!!! Nu går det därför utmärkt att höra av sig och boka in "vin på ballen!" om man är sugen....Myyyys blev det!









Såhär söt blir man förresten om man ramlar med huvudet före ut ur bilen och smäller pannan i asfalten...



Ikväll har Daddy J och jag sett superrolig film! RED (Retired Extremly Dangerous). Superskön film med massor av kändisar, kan verkligen rekommendera den om man vill se Helen Mirren med maskingeväret i högsta hugg!!!



Ny vecka imorgon med massor på schemat, därför kallar såklart loppelådan nu...Tack för mig!!!

Kommentarer
Postat av: Joachim

Ha ha ha,.. du är bra knäpp du!!

Vet inte om det ens hade hjälpt med trehjulingen i fredags, skulle nog behövts både stödhjul och säkerhetsbälte!! :) ..... och vad beträffar glasögonen, så ligger de säkert nedborrade i jorden någonstans under någon av buskarna, med tanke på hur byxorna såg ut! :)



Ha det gött vännen och tack för senast! :)

2011-04-04 @ 09:05:47
URL: http://www.verngren.se
Postat av: fafa

Stabor,nu e d Hemmesdynge som gäller... Ta gummistövlar med,här e en hel del jorra... Längtar !

2011-04-04 @ 22:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback