Mysdagar, Julpynt och Skitstövel!!!

Fy för! Idag är det nån skitstövel som har snott min plånbok! F-n vad arg jag blir. Jag var så arg att tårarna sprutade. Vem gör nåt sånt?!?!?! Det sjuka är att vi var på Plantagen på Svågertorp och hade handlat blommor när det hände. Medelåldern var hög och nationaliteten var superduper Svensk! Bara så ni vet det alla präktiga gubbar och tanter därute att det finns tjuvar ÖVERALLT, bland alla sorters människor!!! 600 kr försvann, ID-kort, VISA-kort, viktiga kvitton med garantier osv...ALLT är spärrat...bara så att den j-a tjuven vet det!!! Det jävliga är ju att det blir så mycket jobb.Allt ska fixas nytt, allt ska spärras och dessutom råkar min plånbok betyda mycket för mig och jag vill bara ha DEN!!! Det värsta är väl att den ligger i nån snödriva nånstans med alla korten i och så handlar kärringen julklappar till barnbarnen utan att tänka mer på det!!!
Underbara gullungen blev bekymrad när mammas tårar rann och sa:- "Jag ska fråga pappa om du kanske kan få låna hans plånbok!?!?!"
Åhhh, vad jag älskar honom!!! Dessutom har han lovat att döda tjuven om han hittar den! ( Jag sa att man inte fick, men det hade ändå varit okej på nåt sätt...)

Jaja, förutom det (men det förstörde precis hela dagen) har vi haft en jättemysig dag. Efter jobb igår sov jag ho momo eftersom lillemannen var där. Imorse åt vi en liten julefrukost och sen åkte vi till G för att hjälpa honom med julpyntningen. Där blev det mysfika och pyssel. Massor med snö var där i Svedala.

Snowman!

Efter pyntande shoppade vi loss på lite blommor och annat som kan vara bra att ha till jul. Eftermiddagen och kvällen har vi spenderat härhemma med att pynta och städa till det lite! Finfint har vi det nu, förutom två ljusslingor som bara funkar i ena halven...typiskt! Jaja, Z och jag vet vad vi ska göra imorgon! Lillemannen har som vanligt varit en klippa och hjälpt till där det behövts!

Fönsterputsaren!
TACK snälla mamma för all hjälp idag och även för en mysmysig dag!!!

I torsdags var vi lediga hela familjen och hade en mysdag tillsammans. Vi bakade pepparkakor, gjorde pepparkakshus, kolla nya Toy Story 3 på DVD, badade och bara var med varandra! Supermysigt var det. Jag hann dock med att ha ett litet studiebesök på jobb av en 1:a klass med goa goa ungar!





Kvällen innan rullade vi köttbullar till en härlig pastarätt som vi gillar starkt. Lillemannen visade sig vara en specialist!

Specialisten!



Slurp blev det!

Jaha, nu vet ni lite om vad som hänt i familjen Bus denna veckan när jag slarvat med att uppdatera! Mys i stora lass, men också lite gråt och tandgnisslan!
Förresten måste jag bara lägga in en bild på min söte göte när han skulle på barnkalas förra helgen igen. Har ni sett nån sötare som självklart bestämde att flickan skulle ha blommor...

Charmören

Nu är det nattidags för mamma Bus! En ny dag imorgon där man kan hoppas på att någon tagit sitt förnuft till fånga och ringer om en upphittad plånbok...(jag vill så gärna tro på ärligheten)

Natti och Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Momo

Även mormor grät en skvätt när den lille lovade prata med pappa om att mamma skulle få låna hans plånbok. Gud så gooooooooo han är. Så besviken man blir på människor!!

2010-11-28 @ 00:09:59
Postat av: Jennisson

Sno en plånbok.... fy faaan så lågt!

Tur ni har söte Göte för han är ju bara fantastiskt klok!

Kramar till er

2010-11-28 @ 10:01:40
Postat av: Nina 64.an

Stor kram i eländet till dig. Jäkla pannben som ger sig på din plånbok. Förstår att du fällt några tårar idag. Din lillkille är verkligen sååå himla söt.

Kram på dig och ja...hoppas också att nån ringer dig om upphittad plånbok

2010-11-28 @ 21:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback