Linköping inatt, Fixardag och Fint blev det!!!

Jahapp, så blev det till att jobba lite extra natten som varit igen. Fick köra långtur från Malmö till Linköping med en patient. Sen hem igen....Började jobba vid 18, körde från Malmö 19.30 och var hemma och hade fixat bilen kl 05 imorse...phu! På nåt konstigt sätt har det sin charm ändå, att sitta där mitt inatt i en helt annan stad med nya människor för att senare "träcka" 45 mil motorväg hem och vakna i sin säng på förmiddagen.
Men, men, 90 mil bär ju lite respekt.

Efter några timmars sömn bestämde vi oss i alla fall idag för att köra ut på IKEA och ev köpa ny säng till lillemannen. Han har haft en "juniorsäng" ett tag som vi fått av vänner, och målat om. Det har varit lite dumt ibland när jag kommit hem från jobb och hittat båda grabbarna sovandes i våra sängar, eller om nån vill sova över så har ju Z:s säng varit för liten! Sagt och gjort, vi köpte ny säng och har skruvat så fingrarna blöder...möblerade om hela rummet också och det blev sååå fint. Han älskar sitt lilla tält som vi köpte till!

Färdigt resultat!

Tältet...eller rymdskeppet!

Myshörnan!

MYYYYYSSSCH!

Det blev lite sent i kväll och lillemannen somnade på två röda sekunder sedan vi läst färdigt! Mysigt, hoppas han känner sig trygg i sitt lilla bo..

Imorgon ska kusin F sluta 9:an så det ska det minsann skålas! Vilken härlig känsla att äntligen få börja med "vuxenlivet" lite mer...Lillemannen o jag ska hem dit på lite grillning och Daddy J måste jobba lite. Själv har jag framför mig en hemsk natthelg, men det ska nog gå!

Kram o natti på er!             

Kommentarer
Postat av: fafa

wow! 2 våningsäng ! Mitt nästa nattpass 1.a våningen? Lovar hålla masken o ente snarka.. Fafa

2010-06-11 @ 00:10:48
Postat av: MamaM

vilken fin säng! Längtar så tills Ebba också är så stor som Z så man kan ligga tillsammans och läsa saga - det ser så himlans mysigt ut!

Om ni har tråkigt på nattskiftet i helgen så vet du var det finns galej där du alltid är välkommen ;)

Kram!

2010-06-11 @ 08:39:35
URL: http://mamams.blogg.se/
Postat av: Felica

Det känns underbart att ha gått ut grundskolan nu.

Ska bli kul att träffa er idag

2010-06-11 @ 14:35:13
URL: http://feeeeliiciia.blogg.se/
Postat av: Momo

Så gosigt!

2010-06-12 @ 22:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback