Egna traditioner, Familjehelg och Som vanligt mys!!!

Mmmm, vilken myshelg vi har haft. Har varit lediga tillsammans en helg heeeela familjen! Dessutom skulle jag ha jobbat natt, men tog ledigt eftersom jag hade timmar att ta ut. Det känns lite extra skönt då på nåt sätt.

Lördagen började med att lillemannen och jag tog oss ut med grabbarna grus och deras mamma i pulkabacken. Mysigt som bara den, men typiskt att de numera skottar backar där ingen jäkel ska gå, men inte själva vägaran....fattar ingenting...Jaja, som tur är har ju inte våra småkillar så höga krav (bokstavligt talat) utan en en liten kort backe är alldelels tillräckligt. Hann med en liten lunch på rester tillsammans innan det var dags att svida om för att gå på kalas. Kusin J fyllde ju nämligen år så kvällen bjöd på kals med allt som hör till. Hela familjen bus sov över hos momo så vi kunde dricka lite vin också båda två!!!





Igår morse åt vi en riktig adventfrukost med momo. Leverkorv och julskinka och annat mys. På vägen hem passade vi på att shoppa nån liten julklapp på Burlövs Centrum. Lillemannens lycka var gjord när han fick träffa sina idoler...Fattar inte riktigt att han vågade, för han är en ganska försiktig liten kille när det kommer till nya grejer, men här travade han bara rakt fram och pratade och hälsade och lyckan lös i ögonen på honom! Tillochmed jag tyckte dom var lite läskiga, för dom var verkligen STORA!!! Coola var dom i alla fall:





Eftermiddagen spenderade la familia med famo och Jinge på bästa kina i stan...Wongs här i Limhamn. Känns på ett positivt sätt som att sitta hemma i sitt eget kök när man är där och äter. Lugnt och mysigt och samtidigt helt okej för en treåring att springa runt och kolla läget lite. Dessutom är maten suuuuper om man ska äta kina!!!



Daddy J och jag bestämde oss igår för att vi skulle skapa lite egna traditioner för just vår familj. I min familj är traditionen nämligen att man tar in granen på lillejul och klär den då. Igår när vi pratade om det kom vi fram till att det är ganska konstigt om vi gör det på lillejul eftersom vi sen spenderar hela julen hemmaifrån. Hmmmm, beslutet blev att 2:a advent är en alldeles ypperlig dag att ta in granen. Sagt och gjort...den inhandlades på väg hem från kina igår kväll. Sen blev det mysmys med julmusik och glitter och kulor osv....fin fin blev den minsann!

Koncentrationen var stor:


Resultatet:

Mina två favoriter...Daddy J och Grinchen:


Och så självklart en mysbild med mamma och lillprinsen :


En mys-mysig helg har det varit i alla fall! Nu är det lite jobb och julklappsinhanling som gäller innen det är dags för en tripp till TIVOLI imorogn och julmarknad där!

Kram sålänge!!!

Kommentarer
Postat av: kusin

åh hjälp vad avundsjuk jag blev på att ni ska åka till tivoli. har tjatat om att jag vill åka i flera år men vi får aldrig till det... :-(

förresten, du ska inte till höllviken på lillejul?

2010-12-06 @ 15:57:01
Postat av: jane löfvall

Sååå mysigt!

OCh...I just love the pictures of you guys!

Så du menar attt WONGS är bra? Då provar vi det!

Vi tar alltid Seaside down by the harbor!

Där finns något för alla, husmans kost, china, och annat!

24 år har vi gått där!

Kram till Er alla!

2010-12-06 @ 16:53:42
Postat av: Anonym

Bra Zak, ente va rädd för nåra " Plast- figurer"

2010-12-06 @ 21:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback