Myshelg, Höst och Nyfixat!

Helgen har bjudit på massa mys! I fredags blev det ju popcorn ( Z säger att man hoppar popcorn...haha) och hallonbåtar och en tidig kväll! Det är så härligt (och förmodligen väldigt moget) att vara helt utvilad när lillprinsen tycker det är dags att stiga upp.

Popcorn!

Lördagen bjöd på SHOPPING!!! Träffade momo i stan och släppte loss. Så roligt det var, alldeles för längesen. Z fick nya vinterkängor, själv blev det två pat jeans och en tunika och örhängen och lite inredningsgrejer till höstfixet här hemma. Efter ett besök på Mc Donlads när lillemannen sov middag i sin vagn, tog momo och jag oss ett glas rött på lilla torg! Lyxigt!
När vi kom till bussen var där en sur chafför som sa att han inte tänkte låta oss åka med eftersom han redan hade en vagn på bussen. Där fanns MASSOR av plats och vi erbjöd oss dessutom att fälla ihop vagnen eftersom Z inte sitter i den ändå på bussen. Men nej minsann, det gick inte för sig! Phu, 40 minuter till nästa buss och vi var helt slut. Ringde en taxi som skulle komma, men 4 minuter innan nästa buss skulle komma så ringde vi och avbeställde den....ARGHGHGH!!! Nästa buss kom och där fick det minsann plats 2 vagnar utan problem....konstigt jag som tyckte att den var likadan som den andra....(skönt att skriva av sig)!!!
Lillemannen han roade sig med att leta ekollon under tiden som han la i momos ficka!

Ekollon jakt!

Vi bestämde oss för att stanna och sova hos momo så jag stack iväg och hadlade lite gotter till kvällen medan momo och Z räfsade löv!

Trädgårdsmästarna!  Phu, hårt arbete!  Gotte kvällsmat!

Igår blev det lite shopping till. Hittade ett pat fina "puffar" som passar utmärkt i vårt vardagsrum...lite extra sittplats. Så det blev till att fixa här hemma på kvällen! Mysigt med lite nytt till hösten!

Nyfixat vardagsrum!

Idag bjuder dagen på att jag håller utbildning i HLR på sjuksköterskeutbildningen och ikväll ska jag iväg på annat möte!

Kramis på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback