Höstmys, Med andra ord och TRE gånger på rad!

Nu har hela familjen varit på lillsemester igen i H-dynge! Härligt. Vi har myst massor, lagat och ätit gooood mat och idag var lillemannen och jag uppe och tittade på när traktorn lastade alla betor på lastbilsflaken! Wow! tyckte lillemannen! En av bönderna kom och berättade allt han kunde om betor för Z. Vi började prata om hur viktigt det är att alla barn lär sig var saker kommer ifrån. Han berättade att han hört på radion att man gjort en undersökning på 1000 barn från Stockholms innerstad och frågat dem var mjölken kommer från.
800 barn hade svarat att den kommer från mjölkfabriken!!! Hemskt tycker jag. Alldeles fruktansvärt! När vi pratat färdigt tittade han på Z och sa: -Vet du var mjölken kommer från??
Min lilleman sken upp som en sol och sa: Från Kossan!!!! 
Han kan minsann!!! Underbart!

Idag har vi också varit och "stulit" en sockerbeta och smakat på den och sen hittade vi minsann Pelle Jöns i trädgården! Z tyckte att det såg ut som att han var arg!?!

Ute-Bus!!  Pelle Jöns

En del av allt gott vi lagat och stoppat i oss:

Ribbestek med SVÅL!!!  Kycklingsoppa!  Glass i stora lass!

I går kväll spelade vi "Med andra ord" Killarna mot tjejerna! Vi spelade tre omgångar och TJEJERNA VANN VARENDA GÅNG!!! Här nedan ser ni spelplanen samt kanske en anledning till varför det inte gick så bra för killarna ;)

Spelplanen (som den såg ut mest)  Kanske en anledning!?! ;)

Nu är vi hemma i verkligheten. Jag är ledig imorgon och ska busa med lillemannen, vi ska också hinna med en runda till BVC för 2,5 års kontroll...spännande!

Kramis

Kommentarer
Postat av: momo

Ser ut som ni hade det harligt, ar val varst for fafa som maste halla igang, men nu far han vila sig lite. Kram fran momo och Sally

2009-11-16 @ 17:47:30
Postat av: Team:Djupa Tankar! Fafa o Jon

"Till Jul tar vi dom,dvs Team Hagan Går"!!!

Vi ska se till att dopa oss med hjälp av fler isbitar i glasen!

2009-11-17 @ 19:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback