Ont i örat, blodomlopp och jubb!

Hej svej på er!
I tisdags blev det alltså blodomloppet för hela slanten på kvällen! Z följde med sin mamma och det var hur mysigt som helst. Nästan hela mitt arbetslag var med och det avslutades med en god picninc på Heleneholms IP. Z satt snällt i vagnen alla 5 kilometerna och hade hur kul som helst.

 Z med delar av laget...kolla in ICA-stig i bakgrunden! Trötte Z! Uppvärmning...

MYYYS!!!

På natten till onsdagen sov vi inte så mycket, för då hade vår lilleman ont i örat igen. På vårdcentralen hittade dom ett litet märke inne vid trumhinnan som de inte riktigt vet var det kommer ifrån, så vi ska till en öronspecialist med honom snart. Kanske en del av det onda kommer från de hemska kindtänderna som poppar upp på honom nu också! Naw....tacka vet jag Alvedon! I alla fall så stannade jag hemma med lillemannen på dagen och på kvällen kom famo och Jinge hit och åt hemlagad pasta.

Idag cyklade jag till jobb 05.30! Det regnade hela vägen, mer och mer, var alldeles våt när jag väl kom fram, men oj vad mysigt det var. Skulle ändå in i duschen! Ipoden i öronen och så sjunger jag med ända tills jag möter någon (vilket inte är så många vid den tiden) som tittar väldigt konstigt....hahaha!
Ikväll blev det i alla fall middag som storprinsen lagade till när jag kom hem från jobb...Mmmmm, lövbiff, pepparsås, grön sparris och sallad!!! Slurp och TACK älsklingen min!!! (har haft massor att göra på jobb och kunde behöva lite mys)
Nu har vi alla fall sett "Changeeling" på DVD! Jättebra och full av ångest...hahaha, rekomenderar den!



Ska sova nu...massor! Jobbar natt imorgon natt och måste plugga på den j-a körkortet innan! Natti på er i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

bra kämpat i blodomloppet.... men vad är det mitt öga skådar på den ena bilden....??? Linkan med en nummerlapp på magen???

2009-05-29 @ 21:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback