Avkoppling!

Efter en dödligt stressig vecka bestämde Z och jag oss för att åka ner till fafa över helgen. Pappa J fick komma på söndagen eftersom han jobbade på lördagkvällen!

Lördagen gav oss underbart väder...sol, sol, sol! Z var lyckligast i världen när han fick springa runt med vattenslangen och vattna alla blommor, efter det fick han hjälpa fafa att klyva ved i vedklyvarmaskinen. Hur häftigt var inte det?!? Haha, han stod där i flera timmar och tryckte på en knapp och såg när veden klövs.
Vi såg också till att ta oss ett fotbad där ute och skönt var det. En kall öl och en lite jägermeister till det... Solen sken och sken och jag blev hur röd i huvudet som helst till kvällen, härligt! När solen började gå ner blev det hemodlade rabarber i en paj med vaniljvisp på norrsidan!

Vedklyvaren    Mmmm... 
Kräftan  Kräftan!  Norrsidan...

På söndagen var det lite svalare, men fortfarande helt okej väder. Åkte in och hämtade J i stan och sen blev det bara mer mys. Åt massor med god mat, oxfilé och basilikapotatis med kryddsmör, sallad och hemodlade sparris!!! Slurp!! Bestämde oss för en riktigt onyttig dag så på kvällen tryckte vi i oss en massa mer onyttigheter. I bäddsoffan med mig och J skulle vår lilla katt Elsa (som flyttat ner till fafa för att Z är allergisk) också vara med och mysa!

Flubb!  Myyyzzz!

Dagen igår bjöd på ännu mer mys och bara avkoppling, liten middagslur och annat som gör livet värt att leva! Idag har allvaret börjat igen med massor av måsten och saker att göra!

Kommentarer
Postat av: Felicia

gud vad underbart det låter

2009-05-05 @ 17:55:43
URL: http://feeeeliiciia.blogg.se.
Postat av: Anonym

somliga har det för jävla bra! ;-)

2009-05-05 @ 18:26:59
Postat av: pia igelström malmberg

Stark öl o jägermeister....kanon efter en lång dag<3<3<3

2009-05-12 @ 23:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback