Kräftor, Raj-raj och mys på Lilla torg!

Här har det minsann varit en händelserik helg!
I torsdags åkte lillemannen till fafa och W och jag jobbade lite mellan 13 och 20. Var på en skola och ett dagis i Vellinge och höll HLR och Första hjälpen utbildning. Det var en mysig dag även om det var jobb! När jag kom hem var det alldeles tyst i lägenheten och det är ju inte klokt vad mycket man kan sakna dom små liven när dom inte är hemma. Hittade ett litet spår av honom under soffbordet:

Zak-spår

På fredagsförmiddagen var det fullt ös här hemma med städning, handling och matlagning, det var ju dags för årets kräftskiva! Gjorde supergoda västerbottenostpajer och mycket annat gott som hör till. Sen vid 18 började folket komma. Vissa kom ju betydligt senare än så! Haha!

Klick!  Festens yngsta deltagare!  Glada festdeltagare!  D lyssnar ogillande på J:s tal till honom!  Det fanns dock dom som verkade gilla talet!  Värdparet!

PUSS!!!  LYCKA!!!  J och Z  Sånglektion  Andårrrs och Ojhan!  Mysgubbe!  Hjälp!!!  Hallå ja...

Det blev en supertrevlig kväll med allt möjligt roligt innehåll. Den varade dessutom till 4 på morgonen vilket ju visar på att det var lyckat. Vissa höll ut till den sista minuten mendan andra tog en tupplur för att orka med!

Igår var jag ensam på hela dagen eftersom J skulle spela. Åkte ner till Kallbadet på Sibbarp och mös i några timmar, vilket var superskönt. På kvällen hade L och jag pratat om att kanske gå ut och ta ett glas vin eftersom vi båda var ensamma. Tanken var dock ganska långt borta eftersom vi båda var "dagen efter" så att säga! Men, efter lite duschande och tillpiggnande så tog vi oss ändå ner till Lilla torg och mös med en flaska vin och en tallrik nachos!
Bildbevis (uppmärksamma dom något röda ögonen från kvällen innan):

Partners in crime...

Idag kommer lillemannen hem så det ska bli mys i stora lass! Kram sålänge!

Kommentarer
Postat av: momo

Då blir det väl några vita veckor framöver, eller???

2009-08-23 @ 12:14:52
Postat av: Anonym

Ja, sicket Raj-raj det blev! :o)

Pöss pöss

2009-08-23 @ 16:08:30
Postat av: Fafa

Varför måste ni alltid dricka sprit ???

2009-08-23 @ 21:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback