Ledig tid, Pariserhjul och Midsommar!!!

Tjohoo! Nu ska jag få vara ledig med finaste familjen i TRE hela dagar! Härligt ska det bli. Dessutom har dom lovat värmebölja imorogn så det bär det av till Skanör för lite bad och bus. Sandslott ska byggas, jordgubbar ätas, vatten skvättas och brännan ska definitift bättras på. Kan knappt vänta! Mmmmm, ska bara komma på nån god matsäck att ha med!

Midsommaren avlöpte väl, jobbade hela dagen fram till 18.30 och drog sen iväg till det traditionella firandet i Barsebäcks by, där Daddy J och bandet spelar på kvällen. Lillemannen var hos momo och stannade där även på kvällen eftersom det blev så sent. Själv var jag körandes och tog inte en enda snaps...härligt var det morognen efter!
I lördags var vi hos mofa och åt god middag och bara tog det lugnt. Det är ju bara sååå underbart med värme och sol, allt blir ju så lätt!
I går var vi tvungna att ta en tur på Limhamns tivoli som går av staplen varje år i midsommarhelgen. Det blev ett varv i pariserhjulet, lite pilkastning, munk-ätning, shopping och såklart en heliumballong!

Pariserhjulet! 

Fick en bild av momo idag på mailen på hur det såg ut i hennes säng på midsommardagens morgon vid halv sju. För er som inte känner vår lilleman så är han en riktig sömntuta, men har lite svårt att ligga still. Därför var det bara för momo att gå upp med tuppen på midsommardagen för då var det minsann upptaget i hennes säng....

Herr sömntuta...

Nä, nu kallar loppelådan och det ska nannas såååå gott. Har jobbat i värmen och dessutom vakande vi av lillemannen i natt efter nån dröm eller möjligen att han slagit sig när han snurrat runt i sängen....inte många timmar blev det!

Kramis

Kommentarer
Postat av: Momo

Ja vad gör väl inte en momo. Klart den lille ska sova gott.

2010-06-29 @ 19:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback