Glass, METTS och Skrap på näsan!!!

Åhhh, lillemannen är bara sååå go. Han skrapade sig på näsan häromdagen på dagis och nu är den sådär sårig och lite röd....söte Göte. Har såklart bilder på det, men ni får hia er! Han ser ut som busigast i världen.

Idag har jag gått utbildning på jobb hela dagen i METTS som handlar om triagering i prehospital sjukvård. Det går ut på att säkerställa att man aldrig missar nåt symtom som är viktigt eller att man triagerar för lågt. Faktiskt spännande och ett helt nytt sätt för oss att skriva journal. Börjar den 1:a maj, så det ska bli roligt att se hur det går.
Efter jobb hämtade vi lilleman på dagis och handlade. På väg hem mötte vi Glassbilen som lillemannen aldrig tidigare blivit introducerad för. Den var nästan mer spännande än ambulansen, så vi kollade upp och det visade sig att den skulle komma till vår gata i kväll. Nu när vi hade ätit kvällsmat gick vi ut och väntade. Det var bara så härligt att se honom när "signalen" kom. Vi sprang dit och han fick peka på den glassen vi skulle ha och titta in i bilen på all glass. Wow!!! Nu är han slängd i badet efter en utedag på dagis och sen blir det mys i soffan med en av de nyinköpta glassarna!

Glassabilen!                         Mmmm...

Imorgon bär det av till Lund och mina gymnasieelever som ska redovisa ett arbete de gjort!

Nu är det glasstajm!!!              Pöss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback