Pensionären, Loppis och Annat smått och gott!!!

Phew, idag är man minsann lite trötter. Firade av en go arbetskamrat igår kväll eftersom han går i pension i sommar. Frossade i filé på rådhuskällaren och avslutade med massor av öl och jäger på Bishops Arms på Gustav! Trevligt hade vi i alla fall och det sista järngänget gick inte hem förreän de slängde ut oss från puben! Härligt att träffa sina arbetskmrater på fritiden ibland och bara ha roligt tillsammans!!!

Pensionären:


Pensionären lite senare:


Lillemannen koppor är i stort sett helt borta. Han har varit en så liten kämpe och inte gnällt nästan alls, trots att det kliat och kliat och kliat!!! Han hade en hel del, värst var dom i öronen och rumpan och i hårbotten...





Daddy J och jag har rensat ur alla skåp och garderober härhemma och sorterat ut ALLT som vi inte tänker klä på oss igen, lillemannens kläder i strl 98-104 är för små så de åkte också. I söndags packade jag och momo och lillemannen bilen och drog på bakluckeloppis med allt! Roligt var det och inte helt fel att komma hem med pengar i fickan!









På eftermiddagen kollade vi in "lillkusinen" när han spelade match!!!



Annars har vecka hittills bjudit på mycket jobb! I måndags var lillbus hemma med Daddy J, när klockan var 10.00 fick jag ett mms som såg ut såhär:

"Tycker du jag ska väcka honom nu?? // Daddy J


Senare fick jag också en fin bild på hur lilleman skulle lära Daddy J att göra vår obligatoriska morgonsmoothie:



Nu mina damer och herrar är det nog tjafsat för idag. Vill bara passa på att visa upp min nya bikini som jag inhandlade idag. Alltid en massa svettningar och panikångest över fläsket, men idag hittade jag den, provade den, gillade vad jag såg (ja, tro det eller ej) och köpte den med ett STORT leende på läpparna! Den blir väldans snygg till solbränd hud kan jag tro!!!



Nu ska ungen i säng så man kan få nån timme på soffan innan sängen kallar!!! Kraaaamis på er!!!


Kommentarer
Postat av: sara

Hej vännen!



Hoppas allt är bra! Själv prima liv! Alltid lika kul att lässa din fantastiska blogg!!!!! Gud vilken fin bikini!!! Var hittar man en sådan? Hörs vännen! Kramen Sara

2011-05-26 @ 21:27:28
Postat av: [email protected]

Lille gubben.... Tur att det är över nu med kopporna. Och jättekul att det blev lyckat på loppisen. Önskar Dig en fin kommande helg.

Kram Milott

2011-05-26 @ 22:24:27
URL: http://[email protected]
Postat av: Jennisson

WOW!! snygg tjej i urläcker bikini!

2011-05-27 @ 21:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback