Äntligen bilder, Sillarumpor och Första julklapparna!!!

Tjhoo...nu kan jag äntligen ladda in mina bilder från tellefoooonen igen, och detta tack vare Daddy J! Han är minsann riktigt teknisk när han bara lägger den sidan till!!! Tack för det!

Vill ni se hur julfint vi har fått det?? Bilden är förstås tagen innan granen kommit på plats, men ändå...



Jodå, det är minsann hur mysigt som helst, och såklart gör granen sitt!!!

Idag har vi firat jul med lillemannens gammelfarmor Ninni!!! Finaste Ninni som är hur gammal som helst och ändå pigg och glad! Var nere för nån vecka sedan och pyntade fint till henne, och idag åkte vi ner med farmor och J och lite julmat för att fira lite tillsammans! Sååå mysigt blev det och julamaten med sillarumporna var superduper god!!!





Lillemannen fick sina första julklappar av famo o J idag. Nytt spel till Nintendo DS och nya "pennor" man har till spelet som var gjorda som lasersvärd som i Star Wars!!! WAAAOOOOW!!! Han tyckte det var superbra presenter eftersom de passade såååå bra ihop...alltså star wars spel med star wars pennor...det passar bra ihop....star wars och star wars!!! (Så lät han ungefär när han skulle förklara hur bra det var)

Eftersom det var ett tag sen jag bloggade loss med bilder, tänkte jag bara avsluta detta inlägget med några fiiina bilder på min galna familj ...gamla och nya bilder,bara för att dom gör mig glad:












ÄÄÄÄLSKAR ER MASSOR MEST!!!

Nu blir det mys innan nattitajm!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback