Jubb, Fixa och Dona!!!

Mmmm, snart, snart sticker vi iväg. Det ska bli så skönt, men ändå känns det fortfarande ofattbart. Går här hemma och fixar lite, stryker lite skjortor till Daddy J, plockar ner strandleksakerna, kolla vilka klänningar som ska med osv...
Jobbar hela helgen, svårt att förstå att man kan sitta på ambulansstationen en dag och ligga på en strand på andra sidan jordklotet nästa dag...mmmmm!!!

Lillemannen längta så, frågar varje kväll innan han ska sova om det är inatt vi ska väcka honom mitt i natten för att flyga flygplan?!?!?! Underbart att längta så... Söte söte!!

Förresten har vår lille sjusovare dragit ner lite grann på sovtiden. Kommer gärna in och kryper ner till oss på morognkvisten. Häromdagen sa jag till honom när han kom in vid halv 6 att det fortfarande var natt och att vi skulle sova lite till. Han gick med på det och somnade...skönt för honom, vi andra sov inte så speciellt gott...:


Sjusovaren...

Nu ska det snart nannas, för imorogn är det jubb igen. Lag 4 som jobbar imorogn...det betyder goooo mat i alla fall! Har det ganska bra på jobbet när det gäller maten. De flesta ser till att det blir frukost i alla fall och även lunch ibland. Häromdagen fick jag en frukost som såg ut såhär:

Mmmm

Måste förresten visa er lite graffiti vi körde förbi idag...var bara tvungen att ta en bild, underbart med lite annat tänk än det man matas med varenda dag i TV och media:


Hihihi

Jaja, jag gillar tänket, skiter i bikinihetsen och unnar mig lite ostbåga ikväll!

Natti på er!

Kommentarer
Postat av: Momo

Jamen visst är det skönt att se och känna vilken plats den lille goe ungen tar. Bara titta på honom när han sover gör att man inte behöver sova själv på sin lilla åttondeldel av sängen. GOSEUNGEN

2010-09-24 @ 22:29:45
Postat av: Birgitta Hansson

Önskar er allt gott på semestern. Tror ni är nånstans åt egyptenhållet men är inte säker.



Betr ovanstående grafittibilder skulle storsonen bli tårögd, sååå fint, fast han målar inte på olagliga väggar, har en egen vägg i hemmaträdgården samt har han nu flyttat till Göteborg där det finns laglig vägg.



PS. Det var inte länge sedan store o lillesonen kom in o la sig i dubbelsänge. Ta vara på tiden! Det går fortare än ni tror. Kram Gittan

2010-09-26 @ 21:51:45
Postat av: Birgitta/Gittan

Måste visa den fina grafitibilden för storsonen. Han är helt såld på den konsten. Skrev och tryckte en hel bok om grafiti som specialarbete i 3:an på gymnasiet. Dock flänger han inte på stan och målar utan har en egen "atelje" i vår trädgård. Kram

2010-10-16 @ 11:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback