Sol, Sol och Massor av värme!!!

Vilka underbara dagar det har varit. Stranden har varit en självklar plats de senaste dagarna, hur klarar man sig utan att bada??? Man MÅSTE nästan åka dit. Lillemannen ser numera ut som ett russin efter att ha badat konstant. I går åkte jag och lille bus med momo, kusin F och hennes mamma till Lomma för en härlig stranddag. Efter stranden skulle vi bara hem om och lämna en sak till kusinerna, men det hela slutade med kvällsbad i deras pool samt grillning. Lillemannen badade alltså och hoppade studsmatta tills klockan var 21.30 igår kväll. Underbart!!!
Kusin J hade en go kompis M på besök igår och han hoppade med lillemannen på studsmattan tills han kiknade av skratt...goa goa unge.

Idag kom det ett SMS från andra kusin Å med familj. Det blev bestämt en träff i Lomma idag också, och ungefär samma historia som igår har utspelat sig. Bad, bad, bad, kanelgifflar, bad, bad, bad, glass!!!
Livet är helt enkelt underbart...imorgon blir det back to reality!!!

Total njutning!

Helt slut efter strandbesök!

Buuuuus!

Ännu mer bus!

Ikväll lagade jag underbara lammfärsbiffar med klyftpotatis och vitlökssås till familjen och nu ska det mumsas på lite jordgubbar på balkongen till en bra bok!
Lillemannen äääälskade förresten åskovädret som kom. Han och jag satt på "ballen" och skådade det hela. Blixten Mc Queen var coolast...

Natti på er (PS. Ni är förresten sämst i världen på att lämna kommentarer...DS:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sämst i världen! Det var det värsta jag hört. Har också varit i Lomma i dag. Hoppas vi kan träffas snart. Kram.

2010-07-11 @ 23:11:35
Postat av: fafa

Ja , d e gott med sommar...

2010-07-12 @ 09:07:54
Postat av: Momo

Då får vi väl bättra oss. Härliga bilder och tack för en härlig helg, har väl aldrig varit så mycket i vattnet som denna helgen. Det är förstås en viss liten killes "förtjänst".

2010-07-12 @ 18:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback