Avundsjuka?, Jobb och Nyfärgad i håret!!!

Är ni avundsjuka??? Ni borde nog vara de med tanke på vad vi har att se framemot i den här familjen...och i kusinens familj. Mmmm, igår fixade vi en bokning av hötens semester! Härligt är det att ha det att se framemot efter sommaren. Snön kändes inte alls lika jobbig idag. Jag vet att det är ett bra tag tills det är dags att åka, men det är bara så myyyysigt att ha det framför sig. Lillemannen och kuinens stora kille ska få vara med i bamseklubben. Vi vuxna ska bara njuuuta och gosa med våra goa söte-götar...kan inte vänta!!! Det blir egypten i år igen, det är ju solsäkrast om man åker så sent på året och inte vill åka till andra sidan jorden!
( Har snott bilderna nedan från kusinens blogg, de är lite suddiga, men det får ni stå ut med)

Mmmmm

ahhh...

Denna veckan är det jubb som gäller. Ikväll är Daddy J och repar, så det är bara lillemannen och jag som är hemma och myser. Det blev ett bad och nu lite filmmys!
I förrgår var vi och fixade till oss i håret. Blev riktigt nöjd faktiskt. Har blondat till det och fixat en lite halv punkig stil med en rejäl tofs mörkbrunt i ena sidan...låter nog lite märkligt, men snyggt blev det!

Nähä, nu ska lillemannen brottas i säng! Pusssålänge Hejsålänge!




Kommentarer
Postat av: kusin-familjen

vi lääääängtar! :-)

2010-02-18 @ 11:05:10
Postat av: Fafa

Avis....nä.nä nä...vi blåser upp Zaks Plastpool på "Norrsidan" o bygger Slott i hans Sandlåda... därmed slipper vi ju Hajar o Solsting!!!

2010-02-19 @ 15:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback