Julmys, Julstök och Absolut ingen stress!!!

Så gött att vara ledig lite så här innan jul Alldeles extra skönt är det eftersom vi inte ska fira jul hemma och därmed inte har en massa som ska fixas i matväg. Vi har ju tagit in granen, köpt klappar, slagit in klappar, städat, pyntat och fixat med allt som hör till, men heeeelt utan stress. Därför går dessa lediga dagarna inna jul helt enkelt bara ut på att myyyysa. Något som vi ju råkar vara specialister på i denna familjen. Igår tex åkte vi upp en runda i stan och träffade tomten och tog en fika. Härligt att inte ha nån tid att passa och bara le åt alla som går runt med ett förvridet uttryck i ansiktet och bara längtar bort bort från alla stress...







Imorse när vi vaknade frågade jag lillemannen vad han ville hitta på? Svaret blev att han ville åka till badhuset. Mitt första svar blev NEJ! Men sen tänkte jag till och kom fram till att det inte var någon dum idé. Sagt och gjort, jag packade medan lillemannen sprang fram och tillbaka i hallen och skrek: Vi ska åka till badhuset, vi ska åka till badhuset, vi ska åka till badhuset...det värmer en mammas hjärta. Väl på Aquakul var det nästan bara vi där, kanse typ max 6 pers till. Vi satt där och mös i bubbelpoolen och det kändes lite klyschigt som att världen är så himla fel. Egentligen skulle ju alla varit där. Och busat och skrattat med sin familj. Men istället är de utw och springer ihjäl sig för att handla allt...på avbetalning såklart, fixa allt och när julen är förbi drar dom en lättnadens suck! Det var väl inte så det var tänkt?!?!?!

Imorse när vi åt frukost blev vi extra påminda om vad som är viktigt när Kajsa Kavat (en av de bästa filmerna) gick på TV. Se den om ni inte sett den.....myyyys!!!



Nu ska jag nanna igen utan att ställa klockan!!! Kram på er och försök varva ner liiite iallafall!!!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vad härligt det låter! Skönt att slippa all stress!

Tack för julkortet och God Jul till hela din familj!

Kram Lena =)

2010-12-22 @ 11:22:11
Postat av: MamaM

önskar er också en riktigt krispigt vit och god jul!! Hoppas ni får massor med kvalitetsmys med hela familjen!

kramar från oss alla till er alla !

2010-12-23 @ 18:28:33
URL: http://mamams.blogg.se/
Postat av: Jenny

Låter toppen! Visst är det så vi alla borde göra när vi är lediga men ack nej... Jag hör till dem som flängde stressad omkring på stan medan du satt på badhuset med lilleman. Önskar att det vore jag... Men undrar lite var ni håller hus nu. Länge sedan du uppdaterade. Hoppas allt är bra med er.



KRAM

Jenny

2011-01-02 @ 22:55:31
URL: http://lillaja-mittliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback