Trafikolyckor, Lördagsgodis och Bus som vanligt!

Natten som gått var det nattjobb igen. Kvällen började bra...

Latmaskar!

för att sedan spåra ur och bli hur låååång som helst...

PPOLY12-20090912

PPOLY13-20090912

Phu, fick 2 och en halv timmes sömn på jobb. Sen kom jag hem och då vakande lillemannen. Som tur var tyckte han att det var mysigt i soffan så vi drog ut täcken och kuddar och körde en mysmorgon med frukost framför Pippi och Saltkråkan!
Vid 11 tiden kom fafa och busade loss med lillemannen, de åkte till Bauhaus och kollade in grrrrräsklippare och då kunde en trött morsa nanna gott några timmar.

Ikväll kom P och hennes goa H. Det blev hur mycket bus som helst, hemlagad pizza och lördagsgodis med Nicke nyfiken! Goa ungar!

Gooooodis!  Inne i filmen...

Imorgon ska vi ha lite försenat "kaffe o kaga" kalas för pappa J och mig så sängen kallar redan nu! Ska upp och baka lite imorgon bitti!

Natti natti!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Richard

Dom hade verkligen tur!

2009-09-13 @ 09:29:03
Postat av: Jenny

Vilket jobb ni gör, fantastiskt! Måste kännas bra att göra så mycket för andra människor.



Visst är det en mysig ålder din lillkille är i. Kunna ligga och mysa i soffan framför en film. Jag har varit där två gånger tidigare och längtar nu tills mina två snart ettåringar är i den åldern. Men man ska samtidigt inte längta för mycket...var ålder har sin charm.

/Jenny

2009-09-14 @ 22:04:47
URL: http://lillaja-mittliv.blogspot.com/
Postat av: kusinen

kim har ingen tungbok ens! men hade han haft en hade den fått sin egen hylla, helt klart! massvis med grattis förresten. vi visste att du skulle klara det! kram från ystad

2009-09-15 @ 13:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback