Buss, Momo och Popcorn!

Helgen har bara varit mys. Jag och lillemannen åkte till momo med buss i lördags morse. Först stadsbussen och sen en gul, kanske det heter länsbuss, för att komma till momo. Lillemannen tyckte det var hur roligt som heslt, och såg till att vi använde bälte såfort det fanns att tillgå!

Stadsbussen!  När kommer bussen mamma???  Äntligen!

Hade satt in annons på alla Zak:s gamla barnkläder och leksaker i Sydsvenskan på lördagen, problemet var bara att de hade haft haveri på tidningen så ingen fick någon tidning....typiskt!!! Jaja, mysigt hade vi ändå.

På kvällen skulle momo bort men vi stannade ändå kvar och åt mysmiddag, duschade, gjorde en tavla och åt popcorn:

Tavlan!  Popcornsdags!

Vi passade också på att skicka en bild till pappa J som var och jobbade! Den blev hur fin som helst!

HEJ PAPPA!!!

Idag gick momo och Z och jag till Burlövs centrum. Fick minsann handlat nästan hela vintergarderoben till lilleman. Skor och mössor och en jättefin overall. Om ni undrade vad det vad som lät vid 12 tiden idag så var det Zak som provade en vinteroverall i Burlöv mot sin vilja....hahaha! I alla fall så sponsrade momo ordentligt till kläderna vilket var supergulligt, TACK momo!!! 
Vid 15 tiden kom pappa J till momo som då hade ordnat en supermiddag till oss för att fira våra fölsedagar. Det blev grillade scampi i vitlök och chili till förätt och sen grillad kalkon och majskolvar till middag. Slurp, lite kantareller hade vi också!

Nu ska det mysas vidare i hemmet, imorgon är det ju en viktig dag....hmmmm...för det är nettans fölseda....hurra, hurra, hurra!

Kramis

 


Kommentarer
Postat av: Kusin

GRATTIS på din födelsedag :)

2009-08-31 @ 15:13:47
URL: http://feeeeliiciia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback