Ambulanser, Busdag och Supergott grillat!

De sista dagarna på min semester ängnas mest till bus och mys med familjen! Var hos famo igår och busade lite, vi såg också till att trädgården blev ordentligt vattnad. På kvällen åkte lillemannen och jag till ambulansstationen och kollade in lite blåljus och annat...
Kvällen iövrigt bjöd på mys och bus! När han väl skulle nanna var det trots som vanligt men när klockan var kvart i elva, efter en och en halv timmes trots somnade han till slut utmattad!

Vattenspridaren...  Tut-ut,tut-ut...  Brillorm!  HELT slut...

Idag hade vi bestämt med "brudarna på Limhamn". Det skulle bli en busdag med små-grabbarna! Träffades redan på förmiddagen och hade med oss goa bullar hem till L. Sen busades det i några timmar innan det blev hemgjorda hambujaje till lunch! Verkligen en lyckad dag. Våra små killar har börjat bli stora!

Bus 1  Bus 2  Bus 3  Bus 4  Poolen pumpas upp!  Hambujaje!

Ikväll kom J hit och grillade lite. Det blev sååå himlans gott. Kalventrecote och kamben...slurp! Goda kroketter till det och sallad och sås....mmmmm! Ett glas vin fick jag minsann ner också! Z hade supermysigt med J och det blev lite filmmys innan sängen. Nu är trotset igång igen så vi får väl se hur det går ikväll!

Grilltajm!  Smooootihe!  Filmmys!

Natti!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en trevlig kväll!

2009-08-27 @ 23:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback