Mysigaste dagen...

Idag blev det verkligen fullt upp, även om det inte skulle hända så mycket idag från början...
Vid 8 tiden vaknade solstrålen på sin fölse och då blev det sång och presenter i sängen, kul nu när lillemannen börjar bli lite större och verkligen förstår vad som händer. Efter det blev det såklart bus med de nya leksakerna och sen var pappa J tvungen att åka och jobba så då gick Z och jag ut på stan. Hittade hur coola kläder som helst till Z som säkert kommer synas på någon bild från kalaset som väntar imorgon!
När lillemannen hade nannat middag drog vi iväg för att titta när ambulansen mötte brandkåren i fotboll! Hahaha! Det blev inte så mycket fotboll för vår del eftersom det stod två brandbilar, två ambulanser och 4 motorcyklar utanför hallen...
En hamburgare fick han i alla fall i sig och då kunde ju jag se lite på matchen...har ingen aning om hur det gick, men någonting säger mig att det nog är lika bra att inte veta!
Efteråt åkte vi hem till famo och Jinge och vattnade blommorna, något som Z tycker är det roligaste som finns i hela världen. När vi kommit hem och bytt ut de våta kläderna mot torra blev det pizza med en kompis, F, och massor med godis! Härlig dag!!!

Nu är det natti som gäller för imorgon är det stora kalaset!!!   Kramis på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback